NEW: Vacuclave 105 & 305, De snelste autoclaven ter wereld

NEW: Vacuclave 105 & 305, De snelste autoclaven ter wereld

 

 

Met de snelste autoclaven ter wereld herdefiniëren we de grenzen van snelheid: met Vacuclave 105 en Vacuclave 305 kunt u uw instrumenten in recordtijd op 2 trays steriliseren vanaf 6,5 min (plus flexDRY-drying) en dat met 60% minder ruimte nodig dan bij een conventionele klasse B-autoclaaf.

[Vanaf eind augustus 2024 bij ons verkrijgbaar]

 

Cyclustijden registreren
voor sterilisatie vanaf 6,5 minuten (plus drogen)

flexDRY drying
voor een droogproces op maat van 1 - 60 min


Krachtig vacuümproces
Klasse B voor betrouwbare sterilisatie conform EN 13060


Intuïtief bedieningsconcept
dankzij het Smart-Touch display met LED-status

Connectiviteit en datalogging
van sterilisatieprotocollen via USB-stick of netwerk


Plug-and-play installatieconcept
voor een razendsnelle inbedrijfstelling op iedere gewenste locatie


Energiebesparende energiebesparende modus
voor maximale energie-efficiëntie in de dagelijkse praktijk

Kwaliteit gemaakt in Duitsland
ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in Berlijn

 

Groot van binnen. Klein aan de buitenkant. Speciaal rondom.

De krachtpatser met een kamervolume van 5 liter is een compacte autoclaaf van klasse B die geweldige dingen bereikt: Want met een apparaatbreedte van slechts 30 cm past de snelste autoclaaf ter wereld in elke reinigingslijn: hetzij als aanvulling op uw praktijkautoclaaf voor bliksemsnelle sterilisatie tussen behandelingen of als stand-alone apparaat voor lagere instrumentvolumes.

Wat betekent dit concreet? Meer productiviteit. Meer flexibiliteit. Meer tijd voor uw patiënten. En dit alles met 60% minder benodigde ruimte vergeleken met een conventionele autoclaaf.

 

Niet groot. Maar geweldige functies.

Wie zegt dat je geen grote prestaties kunt verwachten van een kleine autoclaaf? Maak uw gordel vast en profiteer van een magisch bedienings- en documentatieconcept met ons grote Smart-Touch-display, individuele droogprocessen met flexDRY en slimme functies voor maximale energie-efficiëntie.

De Vacuclave 105 en Vacuclave 305 zijn daarom kleine autoclaven voor grote dromen: dankzij het unieke apparaatconcept - 100% made in Germany - bespaart u nog meer tijd, geld en ruimte bij RKI-conforme reiniging.

 

Uw PLUS in de workflow: Vacuclave 305

Met Vacuclave 305 kunt u uw workflow versnellen: van sterilisatie tot drogen en vrijgeven. Naast de producthighlights van de Vacuclave 105 profiteert u van de gepatenteerde DRYtelligence voor optimale droogresultaten en ProControl voor batchvrijgave, gebruikersauthenticatie en labelprinten met MELAprint 80 direct op het display.

Hierdoor kunt u uw processen met maximale flexibiliteit, efficiëntie en rechtszekerheid in de kleinst mogelijke ruimte ontwerpen.

 


Leave a comment

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »