Melag Careclave 618

Melag Careclave 618

The revolution of instrument reprocessing.

De normconforme en voorzichtige herverwerking van tandheelkundige handstukken vormt vaak een uitdaging in termen van tijd en geld.

Maar daar komt nu een einde aan: negen jaar intensief onderzoek en ontwikkeling hebben samengebracht wat bij elkaar hoort. Careclave combineert de volledige verwerkingsworkflow in slechts één apparaat om het hoogste niveau van veiligheid en efficiëntie te bieden:

1. Reiniging & desinfectie
Careclave garandeert de beste reinigings- en desinfectieresultaten voor de herverwerking van maximaal 8 transmissie-instrumenten, profylaxe handstukken of ultrasone scalertips in slechts 16 minuten.

2. Smering:
Careclave zorgt razendsnel voor uw handstukken en turbines. En dat is nog niet alles: het unieke ADDcare-station voert zelfs na afloop van een programma de smering van het spansysteem direct bij Careclave uit.

3. Sterilisatie (klasse B)
Met de gepatenteerde DRYtelligence en dubbele manteltechnologie biedt Careclave alles wat u van een moderne klasse B-autoclaaf mag verwachten - en zelfs meer: ​​steriliseer ladingen tot 11 kg op maximaal 8 trays of in 4 MELAstore-boxen in recordtijd. Het revolutionaire kamerconcept maakt ook de herverwerking en verzorging van instrumenten in de Carebox mogelijk, evenals de gelijktijdige sterilisatie van extra instrumenten op korte trays in slechts één cyclus.

4. Documentatie & goedkeuring
Voer het documentatieproces rechtstreeks uit op het grote Smart-Touch-display zonder extra softwareoplossing. ProControl zorgt snel, veilig en papierloos voor digitaal bewijs van een geslaagde desinfectieprocedure. Voor volledige traceerbaarheid worden de logbestanden opgeslagen op de MELAG USB-stick of in uw netwerk.
De normconforme en voorzichtige herverwerking van tandheelkundige handstukken vormt vaak een uitdaging in termen van tijd en geld.


Laisser un commentaire

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »